Motion og god mad gør dig glad

I mange virksomheder er frokosten et tidspunkt, hvor der tales sammen og netop ikke diskuteres arbejdsrelaterede emner her er man social med kollegaerne. Måske er det også et tidspunkt, hvor du får en chance for at løse problemer med kollegerne. Det kan være alt fra kæresten der er sur, børnene der brokker sig over madpakken eller noget helt tredje. Men det er ikke kun det sociale aspekt ved frokosten, der er vigtigt. Det er også din mad, der kan have en indflydelse på din dagligdag. Alle kender det når man spiser noget man kan lide, så bliver man glad og det hele bliver lidt bedre. Køb din frokostordning i dag hos www.ryde-gastronomi.dk

Det hele hænger sammen og der er brug for lidt af det hele

For nylig blev det nemlig vist, at motion og sund mad gør dig gladere. Det er altså ikke kun et spørgsmål om at undgå at blive træt og sur på jobbet, men det er faktisk en investering i din sundhed, der kan have mange positive effekter for dig som privatperson. Man siger ofte at man ikke kan sætte pris på gode medarbejdere. En god medarbejder arbejder bedre, hurtigere og mere effektivt. Man kan dog godt sætte pris på en god frokostordning. Som dermed vil give en god, glad og sund medarbejder. Der er altså ikke noget som sund mad, det er helt uden sammenligning. God og sund mad giver nemlig ikke kun din krop de nødvendige vitaminer og mineraler, men den har også en positiv indflydelse på din hjernefunktion. Nogle undersøgelser viser endda, at en sund og varieret kost kan forebygge sygdomme såsom demens.

Hvor meget motion skal man dyrke for at blive glad?

Det er svært at sige præcist, da det er forskelligt fra person til person. Men som udgangspunkt kan man sige, at jo mere motion du får, jo gladere bliver du. Det er især vigtigt at huske på, at motion er ikke kun noget, der skal dyrkes i fitnesscenteret. Du kan sagtens få motion ved dagligdags gøremål såsom gåtur med hunden eller cykling til og fra arbejde. Der er altså mange muligheder for at få motion, og det er vigtigt, at du finder noget, der passer til dig. Det er nemlig med til at give dig en glad dagligdag. De fleste træner enten cardio eller styrketræning. Styrketræning og cardio er to forskellige former for træning, der har hver deres fordele. Styrketræning er godt for musklerne, mens cardio er godt for konditionen. Begge dele er vigtige, når man vil holde sig sund og have en glad dagligdag. Man kan derfor med fordel træne begge over forskellige dage. Stærke muskler hjælper på at forebygge skader i led, sener og så videre. Konditionstræning er godt for kredsløbet, her træner man kroppen til at pumpe blod mere effektivt rundt. Hjertet er nemlig en muskel og skal også trænes. Når man presser sig selv, skal hjertet pumpe mere blod rundt, det gør at det pumper mere effektivt.