Hvilke gaver skal du købe, det typiske problem i december

Hvert år i december er der mange der står i et dilemma, da de ikke ved hvad de skal købe i gaver til deres kære!

Det er ikke alle de er lige nemme at købe gaver til. Specielt mænd er svære at få nogle ønsker fra, med mindre en ny porsche, speedbåd, alufælge eller kæmpe tv er det du gerne vil give.

Det er dog ikke helt så svært at finde gaver til mænd som du tror. De har nemlig stort set altid en hobby du kan udnytte lidt. Mænd elsker tilbehør og gadgets. De må endelig ikke gå ned på udstyr. Så dyrker han sport er tilbehør dertil en god gave. Er han gør-det-selv mand så er værktøj eller mere værktøj altid et hit. Dertil kommer over at de normalt, eller for det meste i hvert fald har en bestemt slags spiritus de elsker. Det kan være det er rom. Så er det en god gave at give ham. En ekstra flaske til barskabet er altid noget de glæder sig over. 

Kvinder og deres ønsker!

Kvinder har næsten altid en kæmpe ønskeseddel. Det gør jagten på den perfekte gave noget nemmere. Du kan godt følge deres ønskeseddel slavisk og stadig gøre dem utrolig glade. Der er dog et par faldgruber man lige skal huske. Står der tøj eller lingeri på, så vær sikker på du kender størrelsen. Det giver ikke bonus at komme med frækt lingeri der er to numre for stort. 

Kvinder elsker også noget forkælelse af den mere fysiske slags. Det kan være en tur til hudpleje eller en dag i en spa. Det kan også være et gavekort til en cafetur eller måske i biffen med tøserne. 

Noget der også er meget populær hos nogle er noget sexlegetøj under træet. Det er så også noget du selv kan nyde godt af hvis du er heldig. Husk dog at sørge for hun ikke åbner den når hele familien kigger med.