3 tips til cykelferien

Vil du gerne snart på cykelferie, men er du ikke kommet helt i gang med at planlægge den endnu, kan du læne dig op af disse tips for inspiration.

Find den bedste flyverdragt her.

Er din cykel klar til turen?

For det første kan det være en god idé at sikre dig, at din cykel er i tip top stand. Her kan det fx være en god idé at tage den forbi en cykelmekaniker, så du lige kan få smurt kæden og klargjort bremserne og dine gear, så de er klar til den lange tur.

Der er ikke meget ved at tage på tur på en cykel, der er ved at falde fra hinanden. Så er det bedre lige at give den et serviceeftersyn, så du er sikker på, at den kan holde til den tur, du skal ud på.

Lær at fixe det basale på en cykel

Det kan også være godt, hvis du selv lige lærer at lave det basale på en cykel. På den måde har du helt styr på det, hvis du skulle punktere, eller hvis der er noget andet på din cykel, der lige skal laves på farten.

Det er jo ikke altid, at din cykel ender med at få problemer lige ved siden af en cykelbutik, og derfor kan det være godt at være i stand til at klare det basale på egen hånd, så du kan få det lavet og komme videre på din tur.

Tag på cykelferie når vejret er til det

Det sidste tip er at vente med at tage på cykelferie, til når vejret er til det. Selvom det kan kræve lidt mere planlægning fra din side af, er det nu engang bare sjovere at cykle, når det er godt vejr. Du vil hurtigt blive træt af at cykle i regnvejr og masser af vind.

Hvis du skal sove i telt på din tur, kan det også være godt at cykle, når det er godt vejr. Du bliver hurtigt træt af at sove i telt i øsende regnvejr. Så er det noget sjovere, når solen skinner.