Sengetøj skal være økologisk og sådan er det

Her den anden dag blev jeg spurgt hvad jeg synes er hul i hovedet. Jeg svarede at jeg synes at det er hul i hovedet at der er noget der hedder økologi. MIn ven spurgt, a hvad for noget, men han grinte lidt og så undrende ud. Ja svarede jeg, jeg synes at det er helt hul i hovedet at det skal være det specielle nede i supermarkedet, eller på butikshylderne for den sags skyld, som er økologisk. Hvorfor er det ikke omvendt. 

Så alt det der i dag kaldes for økologisk, bare var det normale, og så kunne der være et lille fint skilt ud for det som ikke er økologisk, hvor der står giftigt. I sådan et tilfælde behøves der ikke at stå økologisk sengetøj på et lille skilt ud for det økologiske sengetøj, der ville bare skulle stå sengetøj, og så var det en selvfølgelighed at det var økologisk. 

Nogle gange skal det hele overdrives en lille smule, for at alle kan være med

Nu fik jeg lige afsluttet sidste kapitel med lidt datids skriveri, men hvad nu hvis vi begyndte at skrive lidt i fremtid i stedet. Fordi jeg tror faktisk af hjertet på at bæredygtig mode og interiør, kommer til at være det nye normale i fremtiden. 

Til den tid vil alt det økologiske, miljøvenlige og ressourcebesparende, som samlet set kaldes for bæredygtigt, være langt mere tilgængeligt, og jeg vil sågar vove at påstå, at ovenstående beskrivelser, har store chancer for at blive fremtidens virkelighed. 

Det eneste der skal til er en ordentlig håndfuld iværksættere, initiativtagere, penge folk og specialister, som sætter kræfterne sammen og gør noget ved det en gang for alle. Det kommer nemlig helt sikkert ikke af sig selv. 

Eller det vil jo så sige, at for nogen vil det virke som om at det kom helt af sig selv.