3 gode gaveideer til et babyshower

3 gode gaveidéer til babyshoweret

Et babyshower er en begivenhed, der fejrer den gravide og det lille menneske, der ligger inde i hendes mave. Det er en hyggelig amerikansk tradition, som vi har taget til os herhjemme i Danmark. Hvis du er inviteret til et babyshower og er på helt bar bund om, hvad du skal købe af babyshower gaver, så er du kommet til den rette artikel. Læs vores gaveidéer herunder. 

 

1. En gavekurv 

Du kan købe en gavekurv fyldt med babyudstyr som bleer, vådservietter og lotion til babyen. Det vil uden tvivl blive værdsat. Mange af disse ting er nemlig noget, som man kommer til at løbe tør for ret så hurtigt og så kan du også tilføje andre lækkerier til gavekurven. Det kan f.eks. være noget til den gravide, som du kan placere i gavekurven. Det kan være en god creme, som hun kan bruge til at forebygge strækmaver på maven eller på lårene. 

 

2. Et hjemmestrikket tæppe 

Hvis du kan strikke, så er et hjemmelavet tæppe eller en babyhue altid en dejlig gave at give til et babyshower. Ikke alene vil den kommende mor være taknemmelig, men hun kan også beholde den som et kært minde fra babyshoweret. Du kan finde mange søde opskrifter på tæpper eller søde huer online. Selv hvis du ikke kan strikke, så kan du lære dig selv det. Så har du noget helt personligt at give i gave, og den gravide vil synes, at det er så fin en gave. 

 

3. Sjovt legetøj

Du kan købe små, sjove stykker legetøj til barnet. Det kan være en sød uro til at hænge over vuggen eller et lille plysdyr, som kan blive barnets favorit. Der er så mange søde plysdyr, som du kan vælge mellem i dag. Det kan også være en sutteklud, som barnet kan blive tryg ved at bruge. Det er også altid rart at have et par ting til at dekorere børneværelset med, og det er endnu bedre, hvis det er ting, som barnet kan bruge og nyde, når han/hun bliver ældre. Det kan være legetøjsklodser eller sanselegetøj, der kan styrke barnets motorik eller rytmiske sanser.